Model Veronika heeft problemen: “Mijn leven is loodzwaar omdat ik zo knap ben”

Maak kennis met de Slowaakse bom Veronika Rajek. Er zullen maar weinig mensen kunnen ontkennen dat deze 25-jarige blondine een prachtige parel is waar je mond van openvalt. Op Instagram heeft ze ondertussen al meer dan 6 miljoen volgers. Ze krijgt ook de ene na de andere grote modelopdracht op haar bord en met haar populair OnlyFans-account verdient ze ook maandelijks tienduizenden euro’s.

“Het leven is veel zwaarder voor knappe mensen”

Veronika heeft best een mooi leven zou je denken, maar blijkbaar is dat niet zo vol rozengeur en maneschijn zoals wij denken. Althans in haar ogen toch niet. In een recent interview vertelde ze namelijk dat haar leven soms echt wel ontzettend zwaar is en dat komt blijkbaar vooral omdat ze zo knap is. “Mensen zeggen dat knappe mensen het makkelijk hebben in het leven, maar dat vind ik niet.”

“Het leven voor knappe mensen is net veel zwaarder. Zo worden mijn social media accounts bijvoorbeeld constant gerapporteerd omdat ze denken dat ik fake ben. Ik vind het behoorlijk discriminerend dat andere vrouwen dezelfde dingen kunnen doen als mij, maar ik kan dat niet want dan word ik verwijderd vanwege mijn knappe looks.”

https://www.instagram.com/p/CzE80pnStNV/

Haar grootste haters zijn naar eigen zeggen dan weer jaloerse vrouwen en deze zijn ook het hardste voor haar: “Ik krijg veel berichten van mannen die beweren dat ik niet echt ben, maar de ergste berichten zijn van vrouwen die mij bodyshamen omdat ze denken dat mijn lichaam niet natuurlijk is. Vaak krijg ik ook zware verwijten van andere dames omdat ze jaloers zijn en denken dat ik hun vriendje ga stelen.”

“Mensen denken dat mijn borsten niet echt zijn”

Om te bewijzen dat er niet aan lichaam is gewerkt, ging ze afgelopen oktober naar een dokter die een scan deed. Ze wou namelijk vooral bewijzen aan haar haters dat haar borsten echt zijn. Blijkbaar was haar dokter ook gigantisch onder de indruk van haar boezem: “Mensen verwijten me vaak dat mijn borsten niet natuurlijk zijn en dat ik daarover lieg. Terwijl ze 100% natuurlijk zijn zoals alles aan mijn lichaam.”

“Ik ben dus naar een dokter gegaan en heb een borstonderzoek laten doen om te bewijzen dat er niets aan is gebeurd. Mijn dokter was uiteindelijk heel verrast. Ze dacht namelijk ook dat ik mijn borsten operatief had laten aanpassen omdat ze zo perfect zijn. Ze zei dat ik de mooiste natuurlijke borsten heb die ze ooit heeft gezien.” Of haar leven dus echt zo zwaar is, laten we aan jullie over om een oordeel over te vellen. Wij kunnen in ieder geval wel nog wat foto’s delen en je kan inderdaad niet ontkennen dat Veronika er fantastisch uitziet.

https://www.instagram.com/p/Cx-0QfwOOVg/
https://www.instagram.com/p/CyoRFX0OF6M/
https://www.instagram.com/p/CzPXaktulNy/
https://www.instagram.com/p/CzchWpDp6Fh/
https://www.instagram.com/p/C1C55BLufEL/
https://www.instagram.com/p/Cz0FX4_OTPF/