Passagier moet om heel ‘smerige’ reden het vliegtuig verlaten: “Het was heel ongepast!”

Een passagier op een vlucht van American Airlines werd uiteindelijk verwijderd om een ongebruikelijke reden. En het is niet meteen de meest ‘propere’ reden…

‘Spektakel’ aan boord van vliegtuig

Onlangs beschreef een medepassagier op de vlucht van Phoenix, Arizona, naar Austin, Texas, in een viraal bericht op Reddit de verrassende wending die de gebeurtenissen een goede maand geleden namen. In een post op de r/Austin subreddit begon gebruiker u/Glamgalatx: “Afgelopen zondag zat ik op een directe Amerikaanse vlucht van Phoenix naar Austin en ik zat vlakbij de rij waar deze situatie zich voordeed. Ik deel dit gewoon omdat het enigszins vermakelijk is, en nee ik heb niets gefilmd.”

Wat gebeurde er precies allemaal aan boord?

Nadat hij aan boord van het vliegtuig was gegaan, kon de Reddit-gebruiker het niet helpen om een “hoorbaar ontevreden” man op te merken. Hij schreef zijn gedrag toe aan een “kater” of “zware dag” en mopperde “f***ing hell” toen hij plaatsnam. Een paar minuten later leek het erop dat de zaak in een stroomversnelling kwam toen men de man luidkeels hoorde zeggen: “Vond je dat onbeleefd? Wat dacht je van deze geur?” en hij liet een dikke scheet. “Ik weet niet wat de aanleiding was voor die opmerking, en hoewel het best grappig was om te horen, was het ongepast, vooral omdat het kwam van een volwassen man in een vliegtuig”, herinnerde de Reddit-gebruiker zich.

“Iedereen in het vliegtuig zat te eten”

“De mensen die vlak bij hem zaten waren dames die zich met hun eigen zaken bezig leken te houden. Ik heb niemands reactie daarop opgevangen, maar de man naast me en ik wisselden glimlachen uit en schudden onze hoofden.” De vlucht was aan het begin van de avond en veel passagiers waren zich aan het volproppen met snacks. De man die een scheet liet was er niet zo blij mee, want hij zei luidkeels: “Ja, laten we allemaal tegelijk zo stinkend mogelijk eten.” Dit zette een man in de rij aan de overkant aan om terug te schieten: “Als je het niet leuk vindt, kun je privé vliegen”, waarop “fartman” zegt: “Dat is zo f***ing onbeleefd.”

Stewardessen grijpen in

Een andere passagier antwoordde: “Ik denk dat we het er allemaal wel over eens zijn dat jij hier de onbeleefde bent,” waarop de scheetlatende passagier antwoordde: “Zoiets als ‘dat is gewoon zo low class.'” Een andere passagier antwoordde: “Nou, dan zit je hier weer in economy met de rest van ons.” Deze uitwisselingen zorgden ervoor dat de stewardessen tussenbeide kwamen en “Zo is het genoeg” zeiden tegen de passagier die een scheet liet. De originele poster vervolgde: “Het vliegtuig taxiet eindelijk richting de landingsbaan maar komt tot stilstand. Er wordt omgeroepen: ‘Excuses voor de onderbreking, maar we keren terug naar de gate, we geven u meer informatie zodra we die hebben’.”

Passagier wordt verwijderd uit vliegtuig

Bij de terugkeer naar de gate komt de stewardess terug om de ‘toetende’ reiziger te informeren dat hij niet op de vlucht mocht blijven.”Ik begrijp het niet,” antwoordde hij, terwijl hem werd verteld dat er een gesprek zou plaatsvinden zodra hij uit het vliegtuig is. “Hij staat op, pakt zijn tas en verlaat stilletjes het vliegtuig. We haalden allemaal opgelucht adem toen hij werd verwijderd, ik denk dat de meeste mensen op hun hoede waren over wat hij daarna zou zeggen of doen,” voegde de poster er aan toe.

“Het vliegtuig had misschien geen benzine meer”

Uiteindelijk had de reis slechts 15-30 minuten vertraging en de poster vindt dat de luchtvaartmaatschappij “het snel heeft afgehandeld”. Sinds het delen van het bericht, heeft het meer dan duizend upvotes gekregen en mensen reageerden met hun gedachten in de commentaren. Eén persoon zei: “Ik vraag me af of Fartman ooit in Austin is aangekomen?” “Hij miste een kans om een scheet te laten op weg naar buiten en ‘SMELL YOU LATER!’ te roepen”, schreef een ander. Iemand anders grapte: “Misschien had een andere vlucht bijna geen benzine meer?” “De vertraging klinkt alleen al voor het verhaal de moeite waard,” merkte een vierde persoon op.

(Afbeeldingen: Freepik)