Er is één leugen die nagenoeg alle mannen vertellen in een relatie

Af en toe komen kleine leugentjes wel eens voor in relaties, maar volgens een podcaster is er één geheime leugen die “alle mannen” aan hun partners vertellen.

“Mannen vertellen allemaal dezelfde leugen in hun relatie”

Jake Craig is de gastheer van de Relatables podcast met Ottie Clarke, en hij gelooft dat er een gemeenschappelijke waarheid is in elke relatie. Volgens hem liegen mannen als het gaat om hun houding ten opzichte van het huwelijk. In een TikTok-video zei Craig: “Aan alle dames daar met een vriendje die altijd zegt: ‘Ik wil niet trouwen’. “We zeggen dat voor aandacht. We willen dat je zegt: ‘Nee, maar ik wil zo graag met je trouwen’.”

Geloven mensen in deze relatieproblematiek?

Is dit echt waar? Meningen in de opmerkingen waren verdeeld. Iemand riep uit: “WAT, HET MAAKT ONS ZO BOOS.” “Dat is zo waar !!! Mijn ex deed dat, lol,” voegde nog iemand toe. “Nee, dat is gewoon om te bevestigen wat je al wist… dat hij van korte duur was,” merkte een gebruiker op. “Ja, soms menen ze het,” voegde een ander toe. Geloof jullie zijn bewering? Het oordeel is nog niet geveld…

Jake Craig

Aandoening die een relatie kan ondermijnen

Deze discussie komt nadat experts onlangs aandacht hebben gevraagd voor een minder bekende aandoening die je relatie kan ondermijnen zonder dat je het zelfs maar weet. Terwijl de meeste mensen bekend zijn met obsessieve-compulsieve stoornis (OCD), gekenmerkt door obsessieve gedachten en dwangmatige gedragingen, is de aandacht verlegd naar ROCD, of “relatie obsessieve-compulsieve stoornis”. “Het is eigenlijk hetzelfde, maar dan specifiek in relatie,” zegt een expert. “Het gaat eigenlijk over mensen die op allerlei manier de bevestiging zoeken dat hun partner van hen houdt.”

@jakecraig_ Hehehe 💅 #fyp ♬ original sound – Jake

(Afbeeldingen: TikTok en Freepik)