“Ik wil geen lelijke vrouwen meer daten, want ik heb zelf erg veel klasse”

Een 42-jarige man genaamd Kevin uit Schotland heeft ophef veroorzaakt op TikTok nadat hij zijn kijk op daten deelde. Zijn TikTok-account staat vol met video’s van vrouwen. Ik zeg niet dat ik Brad Pitt ben, maar ik weet dat ik redelijke vrouwen kan aantrekken.”

“De meeste vrouwen reageren niet”

Het is veilig om te zeggen dat hij online behoorlijk wat commotie heeft veroorzaakt. Hij ging verder met delen dat hij zijn normen niet zal verlagen en de voorkeur geeft aan knappe vrouwen met lang haar. “Hij klaagt dat ‘de meerderheid’ van de vrouwen waarmee hij praat niet op hem reageert, en degenen die dat wel doen, zijn ‘niet zo knap’.

Kevin zegt ook dat hij in het verleden zijn normen heeft verlaagd, maar dat hij dat ‘niet meer zal doen’.” Nou, dat is zeker een manier om ervoor te zorgen dat je alleen blijft!

Deal-tip  

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.  

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier