“Mijn man houdt ervan dat ik met vreemden slaap. Het heeft ons huwelijk geholpen”

Een vrouw die regelmatig met andere mannen slaapt, zegt dat critici niet begrijpen hoeveel haar man eruit haalt. Venus legde uit dat het hebben van een “eenzijdige open relatie” haar huwelijk eigenlijk heeft versterkt. “Dat soort dynamiek lijkt zo oneerlijk voor mensen,” legde ze uit. “Mensen denken automatisch ‘Oh nou, dat is vervelend dat jij al die extra seksuele aandacht en ervaringen krijgt en hij niet. Maar wat ze niet beseffen, is dat het echt een tweerichtingsverkeer is.”

In een relatie wil ik een stap verder gaan

Er is zoveel geven en nemen en het is echt een positieve terugkoppellus die tussen jullie twee gebeurt. Er is zoveel, en eigenlijk denk ik dat er meer aan de hand is dan in reguliere, vanille relaties.” Venus vertelde seks- en relatiedeskundige Dr. Tara Suwinyattichaiporn dat de “liefde op een hoger niveau en vertrouwen en communicatie” in haar relatie een stap verder gaat dan wat mensen in meer conventionele relaties zouden kunnen ervaren. Ze kwam in de cuckolding levensstijl terecht nadat ze haar man online ontmoette. Ze legde uit: “Ik kwam eigenlijk deze kerel tegen op Tinder van alle plaatsen. We begonnen te chatten, en het stond op mijn Tinder-profiel dat ik niet echt van monogamie houd en ik denk dat hij daar echt door geïntrigeerd was.”

“Ik kon het eerst niet geloven”

“Hij stelde me allerlei vragen hierover en begon toen langzaam met het introduceren van het idee van deze ‘eenzijdige open niet-monogamie’ waar ik nog nooit van had gehoord, maar hij had het erover hoe hij er echt van hield op die manier en dat hij ervan hield dat ik met andere jongens sliep enzo. Mijn gedachten waren verbluft. Ik kon het niet geloven. Ik zei ‘Je wilt dat ik met andere mannen slaap en jij wilt niet met andere vrouwen slapen – en je houdt van deze kant van mij?’

“Het was te mooi om waar te zijn”

“Ik dacht ‘Dit is veel te mooi om waar te zijn’.” Maar dat was zeven jaar geleden, en hun relatie is alleen maar sterker geworden. Venus runt nu een succesvolle podcast waarin ze advies geeft aan stellen die de cuckolding levensstijl willen proberen, evenals een datingsite en reeks evenementen voor gelijkgestemde mensen om elkaar te ontmoeten. Ze heeft zelfs haar eigen app, genaamd Moan. Ze zegt dat er een “zeer breed spectrum van verschillende praktijken binnen cuckolding” is en dat ze zoveel mogelijk mensen wil bereiken.

(Bron: Daily Star)