Knapste voetbalster ter wereld nodigt je uit in de sauna en jacuzzi (foto’s)

Alisha Lehmann, vaak bestempeld als de ‘meest sexy voetbalster ter wereld’, heeft opnieuw de aandacht getrokken van haar fans en andere Instagramgebruikers. Ze deelde foto’s die bijna het Instagram-platform deden ontploffen.

De Aston Villa-ster kwam recentelijk in het nieuws nadat ze haar relatie met Douglas Luiz had beëindigd en vervolgens hun gedeelde foto’s op Instagram verwijderde. Op sociale media en in de pers werd druk gespeculeerd over de reden voor de breuk. Er wordt gefluisterd dat er onenigheid ontstond tussen de twee over de kalender die Alisha had uitgebracht voor 2023, met daarin foto’s van haar.

Alisha brengt trouwens ook een kalender uit voor 2024, maar laten we het daar nu niet over hebben. We willen enkele foto’s met jullie delen die ze op Instagram plaatste na een bezoek aan een wellnesscentrum. Het zorgt zeker voor wat ophef! (pijltje naar rechts voor alle foto’s)