Koppels worden wild van dit standje, dat intens genot belooft met minimale inspanning

Of je nu een kater hebt of moe bent, soms heb je geen energie om te presteren tussen de lakens. Maar bezig zijn tussen de lakens hoeft geen karwei te zijn. Sommige kinky seksstandjes beloven namelijk minimale inspanning met maximaal resultaat. Ze beloven niet alleen een mind-blowing finish, maar zijn ook perfect als je er niet 100% zin in hebt.

Hier heb je een effectief standje, omdat het je in staat stelt om elkaar te stimuleren terwijl je handenvrij erogene zones verkent. De man gaat op een stoel zitten terwijl hij met zijn lichaam naar achteren leunt, zijn knieën bij elkaar houdt en zijn voeten omhoog houdt zodat alleen zijn tenen de vloer raken.

Maximaal plezier

De vrouw gaat dan op haar partner zitten, met haar gezicht van hem af en haar lichaam iets naar voren leunend. Aangezien de man aan het stuur zit, kan hij het tempo van de stoten bepalen. Je kunt hem op en neer laten stuiteren of spelen met de hoek van de penetratie. Dit maximaliseert het plezier omdat het koppel kan profiteren van deze comfortabele beweging.

(Credit: She Knows)

Extra opwinding en stimulatie

De “Best Seat in the House” is een goed voorbeeld van hoe seksstandjes kunnen worden uitgebreid met extra opwinding en stimulatie. Volgens seksexperts is dit standje op veel manieren effectief. En zelfs als je kiest voor een heftigere penetratie, hoef je alleen maar je handen te gebruiken om de stabiliteit en het evenwicht te bewaren.

(Bron: Daily Star – Intropic: Freepik)

Deal-tip

Bij onze affiliate-partner bol.com kun je momenteel heel dikke solden-deals scoren met hoge kortingen. Profiteer er zeker van! Alle deals vind je via de button hieronder:

SHOP NU SOLDEN BIJ BOL.COM