“Wij zijn 12 jaar getrouwd, maar mijn man mag gerust andere vrouwen zwanger maken”

Monogamie is de meest gangbare vorm van relaties in onze samenleving, maar verre van de enige. Steeds vaker kiezen koppels voor open relaties, waarbij de mate van openheid kan variëren. Sommige getrouwde stellen staan bijvoorbeeld open voor een eenmalige trio, terwijl anderen verder gaan in hun exploratie. Jess en Stephen zijn zo’n koppel dat heel openlijk over hun open relatie praat op TikTok, waarbij sommige van hun filmpjes miljoenen keren worden bekeken.

Het YouTube-kanaal Truly was nieuwsgierig naar het diepere verhaal van dit getrouwde stel. Jess en Stephen blijken al 12 jaar gelukkig getrouwd te zijn. Omdat Jess biseksueel is, hebben ze besloten om hun huwelijk open te stellen en dat doen ze al enkele jaren. Ze daten regelmatig andere vrouwen, maar nooit mannen, omdat daar geen behoefte aan is bij zowel Jess als Stephen.

Jessa komt erbij

Enige tijd geleden voegden ze Jessa aan hun relatie toe, na haar ontmoet te hebben op Tinder. Nu vormen ze met z’n drieën een ‘koppel’. Jess legt uit: “We zorgen nu met drie voor elkaar. Het draait ook niet enkel om de seks. In een relatie zijn met twee andere mensen is veel beter dan met één persoon.” Hoewel ze online veel kritiek ontvangen, laten ze dit niet aan hun hart komen. Jess verklaart: “Wij daten nu dus ook nog andere vrouwen. Ik ben enkel nog geïnteresseerd in andere dames en niet nog een extra man. Online krijgen we best veel haat, maar dan lezen we de reacties samen en lachen we ermee. Mensen denken vaak dat we samen zijn met Stephen voor zijn geld of hebben medelijden met ons.”

“Hij mag andere vrouwen zwanger maken”

De polygame relatie van Jess en Stephen is niet helemaal nieuw, maar op TikTok onthulde Jess dat haar man ook andere vrouwen mag zwanger maken als hij dat wil. Ze benadrukt dat ze daar volledig voor open staat: “Ik kan geen kinderen hebben, dus ik wil Stephen niet verbieden om met andere vrouwen kinderen te hebben. Van wie dat kind dan komt, maakt me niet uit.” Volgens de reportage lijkt het er in ieder geval gezellig aan toe te gaan bij dit ’throuple’ thuis… Bekijk hierna de video:

Deal-tip

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier