“Mijn vrouw pocht over ons seksleven, maar ik mag alleen met mezelf spelen”

Op de website ‘Daily Star’ doet een man uit de doeken door wat voor een hel hij momenteel gaat. Zijn vriendin pocht tegen iedereen over hun stomende seksleven, terwijl ze hem eigenlijk altijd zegt dat hij maar moet masturberen. Ze slapen zelfs amper nog in hetzelfde bed omdat zij vindt dat hij te veel beweegt in z’n slaap.

Monster van Loch Ness

“Ik loop momenteel elke dag gefrustreerd rond en voel me afgewezen. We leven in een leugen en zij weet dat” zegt de man. “Ze vindt me even aantrekkelijk als het monster van Loch Ness!” Als hij zegt dat hij zich geil voelt, dan zegt zijn lief dat hij maar wat aan zijn fluit moet gaan trekken. En dat terwijl ze tegen vrienden opschept over hun leven onder de lakens.

Schoonfamilie

Wij vragen ons af waarom deze kerel zijn vriendin al niet lang gedumpt heeft, want ook met de schoonfamilie loopt het blijkbaar niet lekker. “Ik moet haar ouders overal naartoe rijden omdat ze de bus niet willen nemen en geen geld hebben voor een taxi. Als we met haar familie op restaurant gaan, dan betaal ik altijd voor alles.” De man zegt dat zijn leven enkel nog bestaat uit werken, facturen betalen, tv kijken en slapen.

Advies

Een psychologe geeft op de website wat advies aan de man. “Je moet dringend met je vriendin praten en haar zeggen dat jullie relatie in het slop zit. Waarom vindt ze je niet meer aantrekkelijk? Waarom niet terug naar het begin gaan? Als ze niet geïnteresseerd is in luisteren, dan is het over voor jou en haar.”

(Bron: Daily Star – Intropic: Freepik)