Buitenlandse toerist stomverbaasd over hoe men in België Karmeliet inschenkt

Niets is heerlijker dan in de zon genieten van een lekkere frisse pint. En ons land is dan natuurlijk – als bierparadijs – the place to be. Ook voor vele buitenlanders die naar ons land afzakken om te proeven van ons hemels gerstenat.

Deze toerist was afgezakt naar Brussel waar hij besloot om te genieten van een lekkere Tripel Karmeliet. Toen men die hem serveerde, of vooral toen die ingeschonken werd, knipperde hij toch even met z’n ogen. Blijkbaar vindt men dit een echt spektakel in het buitenland! De TikTok is al over heel de wereld ondertussen miljoenen keren bekeken.

In Engeland is men natuurlijk ook een iets (understatement!) kleinere schuimkraag gewoon en dus ging men ook los in de commentaren. “Je moest er nog wat chocoladesaus bij gevraagd hebben!” zegt iemand. Of een andere: “Het is net een ijsje. Ik mis alleen nog wat slagroom.” Hieronder kun je zien waar al die ‘fuzz’ over gaat…