Man met 848 getatoeëerde vierkantjes wordt ‘menselijk schaakbord’ genoemd. “Ik niesde zwarte inkt!”

Matt Gone wordt ook wel eens ‘het menselijke schaakbord’ genoemd. Waarom dat zo is, is duidelijk. De man heeft maar liefst 848 vierkantjes op zijn ganse lichaam laten tatoeëren. Hij ontwikkelde een passie voor tattoos omdat hij zo enkele misvormingen die hij heeft sinds zijn geboorte kan ‘verbergen’. Maar zijn transformatie bracht ook enkele minder leuke aspecten met zich mee…

Zwarte inkt niezen

Matt – die met zijn ‘schaakbord’ in het Guinness World Record boek staat – onthult wat de meest pijnlijke plek is om een tattoo te laten zetten, alleszins voor hem toch. “Zonder enige twijfel mijn neus” zegt hij. “Nadat dat gebeurd was, niesde ik gedurende 20 minuten zwarte inkt!” Matt liet ook zijn ogen tatoeëren en ook dat was geen lachertje: “Zelfs met verdoving deed het veel pijn. Je moet weten dat er ook een tattoo aan de binnenkant van mijn ooglid zit.”

Niet kopiëren

Matt zegt dat hij nu geen pijn meer voelt vanwege de tolerantie die hij heeft opgebouwd. Hij waarschuwt iedereen dat ze niet moeten proberen om hem te kopiëren, zeker niet wat de tattoo op zijn tong betreft. “Mijn tong is getatoeëerd maar het zijn hypodermische injecties. Ik ontwikkelde in 2010 zelf een moderne techniek voor zulke tattoos. De tattoo op mijn tong gaat helemaal tot in mijn keel. Er zijn maar weinig professionals die dit op een veilige manier kunnen!”

(Afbeeldingen: Instagram)

Deal-tip

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier