Laura presenteert het nieuws poedelnaakt: “Mensen moeten mijn werk serieus nemen!” (foto’s)

Laura Desiree was vroeger actief als burlesque-danseres maar is nu nieuwsanker bij het online-programma Naked News. En zoals de naam het zegt, presenteert ze daar samen met haar collega’s het nieuws in haar uppie! Wie het ‘gewone’ nieuws maar saai vindt, moet dus dat misschien maar eens proberen.

Serieus nemen

In de Look Down There podcast zegt Laura dat ze heel veel aan zelfvertrouwen heeft gewonnen door haar bijzondere carrière, maar ze vindt ook dat de mensen haar werk onvoldoende serieus nemen. “Mijn looks lijken de focus wat weg te nemen van de journalistieke content die ik de kijkers aanbiedt. Mijn naaktheid mag niet voor afleiding zorgen bij wie dan ook.”

Interviews

En die afleiding kan er niet alleen zijn bij de kijkers, maar ook bij mensen die door Laura geïnterviewd worden. “Wanneer ik naakt iemand interview, dan merk ik soms dat ze het moeilijk hebben om in de conversatie te blijven. Ik moet ze dan soms weer even bij de zaak brengen.” Ze wil haar ‘voorkomen’ elimineren als een afleiding van de kern van de zaak. Niet simpel!

Gigantisch voordeel

Soms is Laura nog steeds verbaasd over zichzelf, dat ze zich naakt zo comfortabel voelt. “Ik werk immers niet alleen in de studio, maar ga ook naar grote evenementen en sta op de rode loper. En dat doe ik in de mate van het mogelijke altijd naakt. Laura ziet wel één gigantisch voordeel aan haar ‘naaktwerk’: “Ik heb ’s ochtends geen moeite met het kiezen van de juiste outfit!” Wij doken eens in de Instagrampagina van Laura en schotelen jullie hieronder een leuk setje foto’s voor…

Deal-tip

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier