Uitgehongerde chihuahua op straat wordt gered en ondergaat waanzinnige transformatie

Dit vertelt het verhaal van Lemon, een kleine chihuahua die in een ernstig verzwakte toestand op straat werd aangetroffen. Op het moment van binnenkomst in het ‘Kent County Animal Shelter’ woog ze slechts één kilogram.

Haar toestand was zo zorgwekkend dat ze nauwelijks de energie had om zich voort te bewegen. Om haar weer op krachten te krijgen, kreeg ze speciale voeding via een voedingsbuis. Met de hulp van het Amerikaanse opvangcentrum slaagde Lemon erin om weer op een gezond gewicht te komen, en al snel begon haar herstelproces.

Ontdek in de bijgevoegde video hoe het inmiddels met Lemon gaat. We kunnen alvast verklappen dat het droevige begin een prachtig einde heeft gekregen!

Deal-tip

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier