“Ik slaap met mijn moeder in hetzelfde bed. Mijn vriendin vindt dit raar, ik helemaal niet!”

Een vrouw was verbaasd toen ze ontdekte dat haar vriend het bed deelde met zijn moeder en voelde dat ze hem moest vragen of ze ooit intiem waren geweest. Huh!? Het internet is verdeeld achtergelaten nadat ze haar 26-jarige partner bekritiseerde omdat hij met zijn moeder in hetzelfde bed sliep. Een uitgebreid debat ontstond nadat de anonieme man het verhaal deelde op Reddit om anderen te vragen wat ze ervan vonden.

Hij zocht dringend advies over de kwestie, waarbij velen hem waarschuwden dat de reactie van zijn partner als een ‘rode vlag’ kon worden beschouwd. Zijn post luidde: “Mijn vriendin, 24, en ik, 26, daten nu ongeveer 4 maanden. Mijn moeder, 49, kwam naar de stad en had gepland om bij een vriendin van haar te verblijven, maar de trein had vertraging, dus kon de vriendin haar niet ophalen. Ik ging haar ophalen en ze vroeg of ze de nacht in mijn appartement kon blijven. Ik zei natuurlijk ja.”

“Ze vond het erg raar”

Echter, toen zijn partner ontdekte dat ze die nacht bij hem zou verblijven én in hetzelfde bed, reageerde ze met: “Dat is raar. Ga je seks hebben met je moeder? Vind je dat niet raar?” Hij noemde zijn vriendin vervolgens ‘walgelijk’ omdat ze zo’n suggestie überhaupt deed. De man ging verder met uitleggen dat hij en zijn familie erg hecht zijn, en dat hij, wanneer hij reist, vaak een bed deelt met zijn 22-jarige zus. Hij gaf aan waarom hij dat deed, en benadrukte dat hij ‘liever in zijn eigen bed slaapt dan op de bank te liggen of zijn moeder op de bank te laten slapen’. Ondanks zijn uitleg weigerde zijn partner het te begrijpen.

“Haar opmerkingen storen mij”

Hij voegde toe: “Ze blijft berichten sturen waarin ze vraagt of mijn moeder en ik het gezellig hadden in bed, en ze informeert of ik de lakens ga verschonen of dat ik de geur van mijn moeder boven die van haar verkies. Ik heb haar verteld dat deze opmerkingen me ongemakkelijk maken en dat ik graag wil dat ze ermee stopt. Desondanks gaat ze door en vertelt me dat ze gewoon geen duidelijkheid krijgt over hoe deze relatie anders is dan die van haar ex met zijn moeder.”

“Ze beweert dat haar ex heel close was met zijn moeder, en dat zijn moeder haar niet mocht, waardoor de relatie eindigde.” Commentaren variëren van veroordelend tot begripvol, met de meeste mensen die de seksualisering van de relatie en het projecteren van eerdere ervaringen op de huidige relatie als problematisch beschouwen.

Deal-tip

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier