“Ik moest via een dokter bewijzen dat mijn borsten echt zijn. Iedereen denkt dat ik van plastic ben!”

Maak kennis met Veronika Rajek, de Slowaakse schone die op 26-jarige leeftijd al een indrukwekkende 5 miljoen volgers heeft op Instagram. Deze blondine wordt erkend als een adembenemende verschijning die velen versteld doet staan. Naast talloze grote modellenopdrachten prijkt ze ook met een populair OnlyFans-account, waarmee ze maandelijks aanzienlijke bedragen verdient.

Op het eerste gezicht lijkt Veronika een prachtig leven te leiden, maar volgens haar is het niet altijd rozengeur en maneschijn. In een interview deelde ze dat haar leven soms behoorlijk zwaar is, voornamelijk vanwege haar uiterlijke schoonheid.

“Leven is zwaar voor knappe mensen”

“Mensen beweren dat het leven voor knappe mensen gemakkelijk is, maar dat geldt niet voor mij. Het is eigenlijk veel zwaarder,” verklaarde ze. “Mijn social media-accounts worden voortdurend gerapporteerd omdat mensen denken dat ze nep zijn. Het voelt discriminerend dat andere vrouwen dezelfde dingen kunnen doen als ik, maar als ik het doe, word ik verwijderd vanwege mijn knappe uiterlijk.”

“Meeste haters zijn jaloerse vrouwen”

Volgens Veronika komen de meest fervente haters vooral van jaloerse vrouwen, die haar het hardst bekritiseren. “Ik ontvang veel berichten van mannen die beweren dat ik niet echt ben, maar de ergste berichten komen van vrouwen die mij bodyshamen omdat ze denken dat mijn lichaam niet natuurlijk is,” onthulde ze. “Vaak krijg ik heftige beschuldigingen van andere dames omdat ze jaloers zijn en denken dat ik hun vriendje ga afpakken.” Om te bewijzen dat er niets aan haar lichaam is veranderd, onderging Veronika een medisch onderzoek om aan haar haters te bewijzen dat haar borsten echt zijn.

“Ik moest het via een arts bewijzen”

Blijkbaar was zelfs haar arts onder de indruk van haar natuurlijke voorkomen. “Mensen beweren vaak dat mijn borsten niet natuurlijk zijn en dat ik lieg. Maar alles aan mijn lichaam is 100% natuurlijk,” verklaarde ze. “Ik ben naar een arts gegaan en heb een borstonderzoek ondergaan om te bewijzen dat er niets aan mijn borsten is veranderd.” Het resultaat verraste zelfs de arts, die aangaf dat Veronika de mooiste natuurlijke borsten heeft die ze ooit heeft gezien. Of Veronika’s leven werkelijk zo zwaar is, laten we aan jullie oordeel over.

Deal-tip

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier