Jongedame toont even wat voor bijzondere dingen ze kan met haar tong

Hoewel wij ten volle ondersteunen dat mensen het recht hebben om hun lichaam naar eigen wens te versieren of aan te passen, kunnen we er zeker aandacht aan besteden als het opmerkelijk is. Mogen we dat, alsjeblieft?

Het is van belang om te begrijpen wat wel en niet als acceptabel wordt beschouwd, zeker in relatie tot anderen om je heen. Bijvoorbeeld, je neus laten verwijderen en dan de toegang tot het schoolplein ontzegd krijgen bij het ophalen van je kinderen, omdat andere kinderen angstig voor je zijn, is natuurlijk niet wenselijk.

Iets minder opvallend dan hoorns op je hoofd of het verwijderen van je neus is het laten splijten van je tong. Er bestaat zelfs een variatie, namelijk de dubbel gespleten tong. Hoewel het voor jou misschien comfortabel aanvoelt, zou het beeld ervan bij veel mensen wellicht moeilijk uit hun gedachten te wissen zijn. Zoals bij deze Numa bijvoorbeeld…

@numa.ink

Quattro is better then two

♬ suono originale – Red K7

Deal-tip

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier