“Ze zeggen dat ik een gold digger ben. Maar ik vind mijn man knap en ben stapelverliefd!”

De liefde tussen twee mensen is een prachtig iets, maar het manifesteert zich in allerlei vormen, maten, kleuren en geuren. Relaties kunnen reacties oproepen variërend van gefronste wenkbrauwen en openvallende monden tot pure jaloezie. Vandaag willen we jullie voorstellen aan Sienna en George, een stel dat niet gespaard blijft van de kritiek op hun relatie.

Sienna en George hebben al vier jaar een relatie en zijn onlangs in het huwelijksbootje gestapt. Het begon allemaal toen Sienna George op tv zag, hem een bericht stuurde en ze stapelverliefd werden. Helaas worden ze geconfronteerd met negatieve opmerkingen en oordelen. Sommige mensen beweren dat ze niet bij elkaar passen, terwijl anderen suggereren dat Sienna alleen uit is op George’s levensverzekering.

Haat en kritiek

In een video van het populaire YouTube-kanaal Truly delen de twee hun verhaal en laten ze weten dat de kritiek geen invloed op hen heeft. Als getrouwd stel weigeren ze toe te staan dat haat hun liefdesleven dicteert en richten ze zich liever op hun familie en vrienden. George legt uit: “Toen we begonnen te praten op Instagram, denk ik dat wat ons echt verbond was dat we zoveel gemeen hadden.”

“Ik ben geen gold-digger!”

“We waren beiden creatief, vastberaden om succesvol te zijn, en we gingen er gewoon voor.” Hij voegt eraan toe: “Het klikte direct tussen ons; we konden goed met elkaar opschieten, en de chemie was er al voordat we elkaar in het echt ontmoetten.” Sienna voegt eraan toe: “Nu we getrouwd zijn, heb ik echt het gevoel dat we de kritiek van de haters weerleggen. Iedereen beweerde dat ik een ‘golddigger’ was en alleen voor het geld ging, maar in werkelijkheid gaat het om het leven!” Hieronder vind je de Truly-reportage…