“Mijn buren noemen me de naakte buurvrouw. Ik geef al een jaar een show zonder het te weten”

Een vrouw heeft onthuld op TikTok dat ze in haar buurt de bijnaam ‘de naakte buurvrouw’ heeft gekregen, wat een nogal opmerkelijke titel is, nietwaar? Ze heeft al jarenlang onbedoeld een soort ‘show’ voor de buurt opgevoerd. Meg Neil beweert dat ze dacht dat ze haar jaloezieën open kon laten omdat een boom het zicht op haar raam blokkeerde. Het bleek echter dat het uitzicht alleen voor haar werd belemmerd als ze naar buiten keek, en niet voor iemand die naar binnen keek.

In het bijschrift van de video, die al vele likes heeft gekregen, zei ze: “Als je ontdekt dat je de naakte buurvrouw bent…” Terwijl ze zichzelf filmde met een handdoek om, legde ze uit: “Ik woon hier nu ongeveer anderhalf jaar en loop altijd zo rond, soms met minder aan als ik net uit de douche kom. Ik ben er net achter gekomen dat je hier gewoon naar binnen kunt kijken.”

“Hij dacht dat ik het wel wist”

Meg vertelde de New York Post dat ze achter haar ‘fout’ kwam toen haar buurman haar het nieuws vertelde. Ze zei: “Hij kon ’s nachts volledig in mijn appartement kijken. Hij dacht echt dat ik het doorhad en het me niet kon schelen.” TikTok-gebruikers waren verbaasd over de video en vroegen zich in de reacties af waarom ze dacht dat niemand haar kon zien. Sommigen overwogen zelfs om in de buurt te gaan wonen om van het uitzicht te genieten.

“Dat zijn gelukkige buren!”

Een persoon schreef: “Waarom denk je dat ze niet naar binnen kunnen kijken, het is een raam? Je kunt in deze video gewoon naar buiten kijken.” Meg antwoordde hierop: “Er staat een gigantische struik buiten, en het is winter, dus hij is dunner.” Een ander merkte op: “Ik moet echt verhuizen!” En een derde voegde toe: “Ik zou helemaal niet klagen… Dat zijn een paar gelukkige buren!”

@themegneil When you find out that you’re the naked neighbor…. #neighbor #fyp #apartment #apartmentliving ♬ original sound – Meg

Deal-tip  

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.  

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier