Joe heeft een ‘slurf’ van 24 cm lang en 18 cm in omtrek. En da’s niet altijd een pretje!

Er is al veel gezegd en geschreven over dit onderwerp. Grootte doet er niet toe… Of toch wel? Klein maar fijn, of…? En geef toe, ook jij hebt soms bepaalde vragen over je eigen kleine of misschien iets grotere metgezel. Gelukkig blijven deze gedachten niet de hele dag in ons hoofd rondspoken, toch?

Bij Joe ligt dat echter net iets anders. Joe loopt rond met een ‘pretstok’ van 24 cm lang en 18 cm in omtrek. Dat blijkt niet altijd even prettig te zijn. De 22-jarige beweert dat zijn ‘sigaar’ dikker is dan zijn onderarm. “Ik kan mijn vingers om mijn onderarm krijgen, maar niet om mijn jongeheer,” zegt hij. Joe beweert dat hij op straat constant wordt nagestaard, en deze beweringen worden meteen bevestigd door het gedrag van enkele mensen in het onderstaande filmpje.

Wat op een eerste date?

Zijn verschijning trekt natuurlijk de nodige aandacht. Joe legt uit hoe hij zelfs op het gebied van kleding wat trucjes uithaalt om zijn forse metgezel te verbergen. Een interessante vraag is hoe dit verloopt tijdens een eerste date. Valt Joe met de deur in huis of neemt hij het wat voorzichtiger aan? Het probleem is natuurlijk dat bij Joe meteen duidelijk is waar de klepel hangt. Online zijn er mensen die zeggen: “Probleem? Hadden we allemaal maar zo’n ‘probleem’!” Tja, zo kun je het natuurlijk ook bekijken. Het glas kan ook halfvol zijn!

Deal-tip  

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals.  

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier