46-jarige vader van 7 kinderen gaat nu door het leven als 6-jarig meisje

In de hedendaagse samenleving is het niet meer ongebruikelijk dat individuen ervoor kiezen om hun geslacht te veranderen. Opmerkelijk is echter het verhaal van een man uit Toronto die besloot om als zesjarig meisje verder te gaan met zijn leven.

Voorheen bekend als Stefonkee Wolschtt en 23 jaar getrouwd, ervoer hij nooit ‘volledig comfort als volwassene’. Ondanks zijn huwelijk en het hebben van kinderen, bleef zijn diepgewortelde verlangen naar het zijn van een zesjarig meisje aanhouden.

Na een langdurig huwelijk nam de 46-jarige vader de beslissing om zijn gezin te verlaten en zijn ‘authentieke zelf’ te zijn. Ondanks weerstand van zijn ex-vrouw zette Stefonkee zijn transitie voort. Tegenwoordig leeft hij als een zesjarig meisje in een gastvrij adoptiegezin, waar hij eindelijk zijn ware identiteit kan omarmen. En dan nu genoeg internet voor vandaag? Bekijk hieronder een video over de toch wel bijzondere man, of kind, of…