Matthew verloor op natuurlijke wijze 72 kilo. Zo deed hij het én hield hij het vol

Matthew Riggs (36), die ongeveer 72 kilo verloor, heeft onthuld hoe hij dit gewicht heeft weten vast te houden. De man uit het Engelse Essex was vastbesloten om af te vallen toen zijn zoon hem vroeg of hij dood zou gaan. Hij veranderde zijn vaders lijf in een gespierde machine in een transformatie die zijn leven veranderde. Hij viel niet alleen af voor zijn twee kinderen, maar Matthew kon gewoon niet meer verdragen hoe hij eruit zag.

In een recent interview onthulde Matthew hoe hij zijn gewicht heeft weten te behouden en wat zijn toekomstplannen zijn. “Mijn fitnesstraject gaat nog steeds door,” zei hij. “Op dit moment probeer ik spieren te kweken.” In een poging om uit zijn comfortzone te stappen, probeert Matthew spieren te kweken door meer te eten. Zijn gebruikelijke ontbijt bestaat uit 80 gram havermout met heet water en 30 gram wei-eiwit.

“Het voelt goed om anderen te helpen”

Twee uur later eet hij zijn eerste ‘tussendoortje’: 200 g kip met 150 g aardappel. De lunch komt om 12 uur en bestaat weer uit 200 g kip, 80 g groenten en 180 g rijst met 300 g ananas. En voor zijn avondeten eet Matthew 150 gram 5% mager gehakt met 120 gram passata-tomatensaus en 160 gram pasta. Zijn laatste maaltijd van de dag is om 21.30 uur, 4 rijstwafels met notenboter. En dan wat zijn training betreft…

Op maandag traint hij zijn borst, terwijl dinsdag zijn ‘pull day’ is, gevolgd door een zware ‘leg day’ op woensdag. Op donderdag is er dan 45 minuten cardio en een bovenlichaamtraining op vrijdag. En Matthew neemt geen rust in het weekend: onderlichaam op zaterdag en cardio op zondag. Matthew vertelde ook dat hij nu ook andere helpt met hun fysieke en mentale gezondheid. Hij zei: “Ik weet wat het is, ik was er zelf. Hij zei: “Het voelt goed om anderen te helpen. Ik heb daarmee al een aantal goede resultaten behaalt. Mensen die ik hielp, zijn me eeuwig dankbaar.”

Deal-tip 

Vanaf heden werken wij als affiliate samen met onze partners Action en bol.com, die regelmatig dikke online deals aanbieden. Graag houden we jullie dagelijks op de hoogte van alle deals die beschikbaar zijn in onze nieuwe Facebook-groep ‘Gekke Deals’. Via deze link kun je gratis lid worden van de groep en blijf je op de hoogte van alle deals. 

Alle topdeals van Action vind je hier – Alle topdeals van bol.com vind je hier 

(Bron: Daily Star)

Geef een reactie