Vrouw onherkenbaar geworden na zeer ingrijpende gebitsoperatie

Dagelijks ontstaan er nieuwe online trends, soms zelfs twee of drie per dag – van uitdagingen waarbij je water over je hoofd giet tot vreemde choreografieën op de nieuwste sociale app TikTok. Het is voor volwassenen bijna onmogelijk om deze snel veranderende tijden bij te benen.

TikTok, een mobiele app die voornamelijk gericht is op jongeren, heeft in de afgelopen weken een nieuwe trend zien opkomen. Deze trend draait om het creëren van verbazing bij kijkers door opvallende lichaamskenmerken te tonen. Of het nu gaat om bizarre wenkbrauwen, extravagante kapsels of opvallende tanden – alles wordt gebruikt om anderen te verrassen.

Van scheve tanden naar prachtige glimlach

Een persoon die lijkt te begrijpen hoe je hier goed gebruik van kunt maken, is Jaqueline Alarcao. In een TikTok-video toonde dit Braziliaanse meisje haar uitstekende en scheefstaande tanden, die er pijnlijk uitzagen. “Voor en na mijn huwelijk met een tandarts,” schreef ze in de videobeschrijving, volgens The Mirror. De transformatie was ongelooflijk, van absolute chaos naar een glanzende, witte en prachtige glimlach.

Sommige mensen twijfelden echter of de video echt was of dat het een poging was om hen te misleiden… De clip kreeg al snel meer dan 15 miljoen views – en een aanzienlijke hoeveelheid commentaar. “Geweldig! Zo blij dat hij dat voor je kon oplossen,” schreef een gebruiker. “Nou, dat is een flinke vooruitgang!” merkte een ander op. Of het allemaal echt is of opgezet spel is, laten we aan jullie om te ontdekken. Neem zeker eens een kijkje op haar TikTok…

@jaquelinealarcao

Antes e depois que me casei com um cirurgião dentista! 😳

♬ Lose Control – MEDUZA & Becky Hill & Goodboys