30-jarig model trouwt met 76-jarige miljardair: “Ik val op z’n innerlijk”

We zijn allemaal bekend met de uitspraak ‘Liefde kent geen getal’, en het is steeds gebruikelijker om leeftijdsverschillen in relaties te zien. Soms gaat het om een bescheiden leeftijdsverschil, terwijl het in andere gevallen meer dan een halve eeuw kan zijn. Opmerkelijk is dat in dergelijke relaties vaak één van de partners aanzienlijk vermogend is. Topmodel en mode-icoon Elina bewijst dat ware liefde nog steeds bestaat.

Hoewel ze een relatie heeft met een welgestelde man, bevindt ze zich financieel ook in een comfortabele positie. Elina Costantini heeft de hele wereld afgereisd voor haar werk en ontmoette daar, naar haar zeggen, een bijzonder aantrekkelijke man. Ze deelt: “Zijn rijkdom is voor mij niet belangrijk. Hij heeft mijn hart gestolen met zijn gouden karakter en jeugdige geest.” Je zou je kunnen afvragen wat er mis is met het daten van een oudere rijke man. Nou, in dit geval is de man 76 jaar oud, terwijl Elina zelf een 30-jarig topmodel is. Het lijkt misschien ongewoon, maar Elina lijkt het anders te zien.

Vermogen van 1,6 miljard

Haar vermogende partner heet Eduardo Francisco Costantini, een welgestelde zakenman uit Argentinië. Hij heeft zijn fortuin vergaard als zakenman en vastgoedontwikkelaar, en is tevens de voorzitter en oprichter van het Museum voor Latijns-Amerikaanse Kunst van Buenos Aires, ook wel bekend als MALBA. Zijn geschatte vermogen bedroeg in 2022 maar liefst 1,6 miljard dollar. Ondanks het wantrouwen van zowel familie als vrienden, hebben Eduardo en Elina besloten om samen in het huwelijksbootje te stappen.

De kinderen van Eduardo waren hier niet blij mee, gezien de impact op hun erfenis. Ook de familie van Elina was niet direct enthousiast over de oudere man die in hun leven verscheen. Het enorme leeftijdsverschil zorgde vanzelfsprekend voor de nodige vooroordelen. De vele vooroordelen lijken het stel echter niet te deren. Elina is het absoluut oneens met de publieke opinie en verklaart: “Op het moment dat ik Eduardo voor het eerst zag, was ik vrijgezel en had ik geen interesse in de liefde. Maar toen ik hem leerde kennen, veranderde dat meteen.”

“Ik voelde iets speciaal”

“Ik voelde iets speciaals en werd stapelverliefd op hem.” Ze voegt eraan toe: “Eduardo heeft mijn leven compleet veranderd. Alles was anders na onze ontmoeting.” Misschien doelt ze erop dat de wereld aan haar voeten lag en dat Eduardo zijn levenslust weer terugvond. Hoewel vermogende mannen vaak gold diggers aantrekken, kan het soms ook echt om liefde gaan. Althans, als we Elina mogen geloven…

Shop op bol.com