Vrouw deelt truc waardoor je elke keer McDonald’s aan halve prijs hebt

Een vrouw heeft een slimme truc gedeeld om haar maaltijd bij McDonald’s keer op keer voor de helft van de prijs te krijgen. TikTok-gebruiker Caroline, die graag budgettips deelt op haar account @caroline.shops, heeft de hack gedeeld die ze beweert ‘elke keer’ te werken, waardoor je een maaltijd kunt scoren voor minder dan de helft van de normale prijs.

McDonald’s aan halve prijs

Volgens Caroline moet je voor £ 1,19 een klein drankje voor jezelf bestellen en ervoor zorgen dat je de bon bewaart. Op de kassabon staat, legt Caroline uit, een webadres en een code. Ga naar de website en voer de code in. Hier wordt je gevraagd feedback te geven over je recente ervaring bij McDonald’s.

Vragen ontwijken

Maar Caroline zegt dat je de vragen eigenlijk kunt ontwijken door eenvoudigweg te zeggen dat je ze niet wilt beantwoorden. Vervolgens ontvang je een voucher of code waarmee je een Big Mac en friet of een McPlant en friet kunt krijgen voor slechts £ 1,99. Caroline beweert dat de code ook werkt voor een McChicken Sandwich en friet, een Quarter Pounder met kaas en friet, een Filet-O-Fish met friet of zes McNuggets met friet.

Bekijk hieronder de video waarin Caroline alles haarfijn uitlegt:

@caroline.shops Less than half price McDonalds every single time. Courtesy of @mcdonalds! 🍔 🍟 🥤 #mcdonalds #mcdonaldshacks #mcdonaldshack #freemcdonalds #cheapmcdonaldsuk #cheapmcdonalds #bigmacmeal #mcplantmeal #freelunch #freemeal #freefood #freefoodhack #budgetfood #moneysavingtips #moneysavinghack #cheapfood #hacksoflife #tiktokhacks #mcdonaldssecrets #cheapfoodhack #mcdonaldsmonopoly ♬ original sound – CAROLINE | THE THRIFTER