5 dingen die vrouwen stiekem doen, maar nooit zullen toegeven

Vrouwen lijken vaak een zorgvuldigere, nettere en ‘normalere’ indruk te maken dan mannen. Maar is dat echt zo? Er zijn namelijk tal van dingen die vrouwen stiekem doen, zonder het toe te geven.

Mannen zijn niet de enigen met eigenaardige gewoontes. Hier zijn vijf dingen die vrouwen stiekem doen, waardoor mannen en vrouwen eigenlijk meer op elkaar lijken dan we zouden denken.

5 dingen die vrouwen stiekem doen

1. Stiekem ongezond eten

Het is niet alleen voor mannen dat de verleiding van een stukje chocolade of een paar chips onweerstaanbaar is. Veel vrouwen kunnen er ook niet aan weerstaan en eindigen met de hele reep of zak op te eten. Dit snackgedrag gebeurt vaak stiekem, zoals vanuit een verborgen voorraad, of wanneer niemand kijkt.

Shop op bol.com

2. Scheten en boeren laten

Het is een misvatting dat alleen mannen af en toe een luidruchtige boer of een scheet laten. Ook vrouwen maken zich hier schuldig aan en laten evenveel boeren en scheten als mannen. Echter, zullen ze dat waarschijnlijk niet graag toegeven.

3. Stalken via social media

Vrouwen kunnen onderling erg nieuwsgierig zijn. Ze zijn bedreven in het stiekem bekijken, volgen en beoordelen van anderen via social media. Het kan gebeuren dat jouw vriendin al uitgebreid is geïnformeerd over jouw ex-vriendin en haar vriendinnengroep. Als je net een tweede date hebt gehad met een leuk meisje, weten haar beste vriendinnen waarschijnlijk al alles over jou.

4. Persoonlijke hygiëne verwaarlozen

Het overslaan van het verwijderen van make-up voor het slapengaan, een dagje de haren wassen vergeten of dezelfde bh dragen – vrouwen zijn niet onfeilbaar als het gaat om persoonlijke hygiëne. Dit betekent niet dat ze zichzelf niet goed verzorgen. Als je om je heen kijkt, zie je dat vrouwen doorgaans veel aandacht besteden aan hun uiterlijk, van gezichtsverzorging en haarstyling tot kledingkeuzes. Kleine foutjes worden dan ook snel vergeven.

Shop op bol.com

5. Persoonlijke charme inzetten

Wanneer ze een discotheek binnen willen komen, onder een boete proberen uit te komen of jouw vergeving willen voor hun recente shopverslaving, is de kans groot dat vrouwen toch hun vrouwelijke charme in de strijd gooien. Hoewel niet veel vrouwen dit zullen toegeven, kan een vleugje flirten soms van pas komen.

Shop op bol.com

(Intropic: Freepik)