De man van Sarah heeft een minuscule jongeheer. Ze legt uit waarom ze dat toch heerlijk vindt

Een vrouw – laten we ze Sarah – noemen – heeft onthuld waarom ze helemaal weg is van haar man, ondanks dat hij wordt gekenmerkt door een ‘kleine penis’. Veel mannen maken zich zorgen over de omvang van hun geslachtsdeel en hoe dat hun prestaties in de slaapkamer kan beïnvloeden. Maar deze vrouw, die al 17 jaar met haar man samen is, legde uit waarom zijn bescheiden afmetingen hem juist tot een betere minnaar maken.

“Hij is ongelooflijk attent in bed”

Ze deelde haar bekentenis op het populaire X-account @Fesshole, waar mensen anoniem hun diepste geheimen delen en volgers hun mening en advies geven. Ze schreef: “Mijn man heeft een kleine penis en zijn zelfbewustzijn daarover maakt hem ongelooflijk attent en aandachtig in bed. Dankzij zijn inspanningen heb ik in 17 jaar nog nooit, werkelijk nog nooit, een orgasme gemist.” Sinds het bericht deze week werd gedeeld, is het viraal gegaan en meer dan 800.000 keer bekeken.

Reacties

Velen wilden hun mening delen. “Een goede man zorgt ervoor dat zijn partner veel orgasmes heeft. Jij hebt dus geluk,” merkte iemand op. Een ander voegde toe: “Als je man niet rijkelijk bedeeld is, maar wel zijn best doet, wees dan trots. Aandachtig zijn is belangrijker dan ongebreideld.” Een derde stemde hiermee in en zei: “Ik heb dit nagekeken en het klopt 100%. Ik heb een groot lid, maar ik luister helemaal niet naar mijn vrouw, laat staan in bed.

Veel mensen waren het er ook over eens dat groter niet altijd beter is. Zo zei iemand anders: “De beste orgasmes had ik met kleinere! Het gaat meer om de persoon dan om de grootte!” Ondanks de positieve reacties waren sommigen sceptisch over de situatie. Een persoon vroeg zich af: “Heeft een man met een kleine penis dit geschreven terwijl hij zich voordeed als zijn vrouw?!” Een ander was het daarmee eens: “De man heeft dit zeker geschreven.”

Loveboxxx – I Love You

Zelf zin gekregen om aan de slag te gaan. Dan moet je zeker deze geweldige Lovebox eens proberen. Je kan hem nu voor nog geen 15 euro bestellen op bol.com! Ga samen voor een spannend avondje met dit schitterende verrassingspakket. Je avond wordt erotischer, spannender en romantischer dan ooit met deze 7-delige set.

Bestel de box via deze link of via de button hieronder.

Shop op bol.com