Asielzoeker in Nederland zonder geld legt uit hoe hij ‘winkelt’ bij Jumbo

In Nederland is onlangs de PVV van de heer Wilders de grootste partij geworden. Niet aan ons om een politiek debat te beginnen, maar er moet daar toch een goede reden voor zijn, nietwaar? Mensen lijken er helemaal mee klaar te zijn. De reden? Deze video verklaart misschien een en ander…

Blijkbaar is er in Ter Apel een bepaalde groep ‘nieuwkomers’ die voor wat ‘problemen’ zorgt. De Telegraaf heeft Ter Apel bezocht om te zien of de situatie inmiddels is verbeterd, maar dat blijkt niet het geval te zijn. De verslaggever meldt: “Overvallen, bedreigingen en ongewenste intimiteiten zijn hier aan de orde van de dag, zodanig zelfs dat winkeliers nu een gezamenlijke brandbrief hebben opgesteld.”

Hoewel iedereen in Nederland al een beetje weet dat de situatie daar zorgwekkend was, is er nu zelfs een asielzoeker die op camera verkondigt dat stelen bij Jumbo ‘heel normaal’ is. Geen geld? Geen probleem! Gewoon alles lekker meepakken en buiten wandelen.

MobileMobile