Vrouw raakt weer zwanger van pop: ”Het was echt niet gepland”

Een Braziliaanse vrouw die in het huwelijk is getreden met een pop en al een poppenzoontje heeft, is opnieuw in verwachting. Ze heeft zelfs een gender reveal party georganiseerd voor 40 mensen om het geslacht van de baby bekend te maken.

Meirivone Rocha Moraes en haar ‘echtgenoot’ Marcelo, een pop gemaakt door haar moeder, kondigen in een TikTok-video aan dat ze een meisje verwachten. Volgens Moraes is ze voor december uitgerekend en zal het meisje de naam Marcela dragen. Het koppel heeft al een ‘zoon’, Marcelinho.  In de video zien we Meirivone, Marcelo en Marcelinho. De vrouw houdt een soort fakkel vast waar roze rook uitkomt. Ze springt van vreugde, terwijl de 40 aanwezigen applaudisseren.

Moraes, 37 jaar oud, besloot op 21 mei 2022 in het huwelijksbootje te stappen met Marcelo. Op het trouwfeest waren 250 gasten aanwezig. Haar moeder besloot Marcelo voor haar te maken nadat Meirivone had geklaagd dat ze vrijgezel was en niemand had om mee te dansen. Toen haar moeder met de pop op de proppen kwam, werd ze er verliefd op. Niet alles verliep altijd vlekkeloos; zo zou de pop haar al twee keer bedrogen hebben. In februari liet ze de wereld ook al weten dat hun zoon Marcelinho gekidnapt was. En dan nu genoeg internet voor vandaag?

@meirivoneemarcelo

♬ som original – Meirivone Rocha

Plaats een reactie