Kerstkriebels? Deze 5 topartikelen van Action zijn een must-have! (nu met superdeal)

De eeuwige discussie is altijd: zetten we de kerstboom en de andere kerstversiering voor of na Sinterklaas? We gaan deze discussie niet opnieuw voeren, iedereen heeft er wel zo zijn of haar idee over. Waar we het wel allemaal over eens zijn, is dat bij Kerstmis nu eenmaal versiering en allerlei leuke kerstgadgets horen.

En al die attributen kan je maar beter goed op tijd aanschaffen, zeker nu er geweldige kortingen zijn voor Black Week en Cyber Monday. In de webshop van Action zijn er trouwens het hele jaar door superdeals te scoren. Wij selecteerden alvast voor jullie 5 topartikelen voor Kerstmis met een fikse korting die je zeker niet mag missen.

Hier vind je trouwens alle superdeals die momenteel lopen bij Action >> Klik hier voor alle deals voor levering in België —- Klik hier voor alle deals voor levering in Nederland

1. Bordenset – Kerst Dolemieten

Een betoverende kerstavond nadert en wat is er beter om je gasten te verwelkomen met een gezellige, maar toch charmante kerst-bordenset voor 4 personen? Deze set bestaat uit 12 delen en is geïnspireerd op de warme sfeer van kerst. Perfect om je tafel mee te dekken voor gezellig feestmaal.

De borden en kommen in deze set zijn ontworpen om eruit te zien als een gezellig kerstdorp. Elk bord en elke kom heeft prachtige afbeeldingen met een sfeervolle kerst-afbeelding en een gezellige uitstraling die je een warm welkom geven aan tafel.

De kerst-bordenset is gemaakt met aandacht voor detail, van de hoeken van de kerstster, tot de sierlijke kerststerren rondom de randen van de borden en kommen. Deze bordenset is gemaakt van hoogwaardig keramiek, wat betekent dat het niet alleen prachtig is om naar te kijken, maar ook duurzaam en geschikt voor dagelijks gebruik.

Hier vind je meer info en kun je de bordenset bestellen voor de weggeefprijs van € 39,95 >> Klik hier voor levering in België —- Klik hier voor levering in Nederland

2. Luxe kerstverlichting 45 meter

Zorg met deze luxe led-kerstverlichting van maar liefst 45 meter voor een warme kerstsfeer en maak je huis klaar voor de feestdagen. Hiermee ben je altijd voorbereid op een geweldige avond wanneer de gasten komen! Een snoerlengte van 5 meter tot het eerste lampje zorgt ervoor dat je het snoer overal op kunt hangen. Er zit 2 cm tussen ieder lampje en de kerstverlichting heeft een timer, zodat hij aan en uit gaat op de ingestelde tijd.

Om de timer aan te zetten houd je het knopje ongeveer 2 seconden ingedrukt, totdat deze groen kleurt. Vanaf dit moment gaat de verlichting 6 uur lang aan en 18 uur uit. Schakel de timer weer uit door het knopje weer ingedrukt te houden.

De verlichting is geschikt voor binnen én buiten, dankzij de IP44 waterdichtheid (spatwaterdicht). De kerstverlichting is voorzien van het KEMA-KEUR keurmerk en voldoet daarmee aan de wettelijke veiligheidseisen.

Hier vind je meer info en kun je de kerstverlichting bestellen tegen een scherpe prijs van slechts € 29,95 >> Klik hier voor levering in België —- Klik hier voor levering in Nederland

3. Kerstdorp

Een witte kerst of niet, in dit gezellige kerstdorp sneeuwt het in ieder geval altijd. Er is zelfs glittersneeuw gevallen.

Haal zo de magie van kerst in huis. Steek de stekker in het stopcontact, zet ’m aan en breng het kersttafereel helemaal tot leven. Door de vrolijk gekleurde lampjes kom je gegarandeerd in de kerststemming. Er gebeurt van alles in dit kerstdorp: er wordt sneeuw geschept en geschoven, en natuurlijk mag het bouwen van een sneeuwpop niet ontbreken. Klop jij even aan bij de Kerstman? Die verwelkomt je graag bij hem thuis.

Hier vind je meer info en kun je het kerstdorp bestellen voor een weggeefprijs van slechts € 17,95 >> Klik hier voor levering in België —- Klik hier voor levering in Nederland

4. Opblaasbare kerstman XXL met licht

Deze opblaasbare kerstman is wel écht groot! Met zijn 240 centimeter is hij groter dan iedereen! De kerstman ziet er ’s avonds extra leuk uit, want hij geeft ook nog eens licht. Dus wil jij kerst groots vieren, dan is deze kerstman XXL ideaal voor jou!

Je hoeft de kerstman niet op te pompen, hij is zelfopblaasbaar. Dat komt door een ingebouwde pomp. Je hoeft alleen maar op een knop te drukken, en de kerstman begint langzaam groter te worden totdat hij helemaal rechtop staat. Supermakkelijk dus!

Weet je wat ook fijn is? De kerstman heeft een snoer dat 1,5 meter lang is. Hij is daardoor makkelijk overal neer te zetten. En dankzij de bijgeleverde grondharingen en scheerlijnen, zet je hem vast zodat hij mooi blijft staan als je hem in de tuin zet.

Hier vind je meer info en kun je de opblaasbare kerstman spotgoedkoop bestellen voor slechts € 39,95 >> Klik hier voor levering in België —- Klik hier voor levering in Nederland

5. Kerstlantaarn met led-licht en geluid

Deze rode kerstlantaarn brengt de kerstsfeer direct in huis. Met zijn hoogte van 180 cm en levendige rode kleur is het meer dan alleen een decoratie; het is een waar kunstwerk dat het warme gevoel van Kerst in huis brengt. Binnenin de lantaarn bevindt zich een miniatuurwereld van kerstvreugde. Een schattige sneeuwman verwelkomt je met zijn glimlach, terwijl een kerstboompje en een kleine lantaarnpaal het tafereel compleet maken. Wanneer je de lantaarn aanzet, wordt de magie onthuld. Een zachte gloed van het licht straalt door het transparante glas, terwijl de lichteffecten de illusie van vallende sneeuwvlokken creëren. Daarbij kun je genieten van een reeks van acht verschillende kerstliedjes die de lucht vullen met vrolijke melodieën.

Wil je liever alleen de sneeuw en het licht zien, zonder de muzikale begeleiding? Geen probleem. Met een simpele schakeling kun je het geluid uitzetten terwijl de lichtjes en sneeuw hun magische werk blijven doen.

Deze kerstlantaarn heeft een snoerlengte van 180 cm met transformator zodat je hem gemakkelijk overal kan plaatsen en direct kunt genieten van de heerlijke kerstsfeer.

Hier vind je meer info en kun je de kerstlantaarn bestellen voor de zeer scherpe prijs van € 69,95 >> Klik hier voor levering in België —- Klik hier voor levering in Nederland

Nog vele andere superdeals op kerstartikelen bij Action!

Hierboven niks naar wens gevonden? Geen probleem… In de webshop van Action zijn er nog verschillende andere leuke deals die je kan scoren op kerstartikelen. Neem snel een kijkje, en misschien staat er wel iets tussen dat binnenkort bij je thuis staat te pronken!

Klik hier voor levering in België —- Klik hier voor levering in Nederland

In dit artikel staan er linkjes naar producten waar wij, als affiliate partner, soms een kleine commissie op kunnen verdienen bij aankoop.

(Intropic: Freepik)

Plaats een reactie