Man geeft 15.000 euro uit om op een hond te lijken

Toco koesterde één grote wens: leven zoals zijn favoriete hondenras. Met een diep verlangen besloot hij een kostuum van 15.000 euro aan te schaffen om zijn droom werkelijkheid te maken. Nu het pak klaar is, kan hij eindelijk zijn diepste verlangen vervullen: rondlopen als een echte hond.

In de hedendaagse samenleving heb je de vrijheid om te zijn wie je wilt zijn. Of je nu een vrouw bent die op vrouwen valt, een man die vrouw wil zijn, of jezelf identificeert als een ooievaar, alles is mogelijk. Toco koos ervoor om zijn langgekoesterde droom na te streven en zichzelf te transformeren tot een hond. Hij noemt zichzelf nu Toco en besteedde maar liefst 2 miljoen Japanse Yen aan een levensecht kostuum, wat omgerekend neerkomt op zo’n 15.000 euro, geen goedkoop avontuur.

Opvallend realistisch resultaat

Zijn voorkeur ging uit naar een ‘Lassie’, zijn favoriete hondenras. Het resultaat is opvallend realistisch, zelfs zijn bewegingen lijken zo goed geoefend dat hij overkomt als een echte hond. Toco ondervindt echter negatieve reacties op zijn transformatie. Hij vertelt: “Mijn familie en vrienden vonden het heel vreemd dat ik wilde veranderen in een hond. Met sommigen spreek ik niet meer. Op straat kijken mensen ook altijd vreemd op.”

Ondanks deze reacties zet Toco door in het najagen van zijn droom. Het was iets wat hij als kind al wilde, en nu durft hij eindelijk de stap te zetten. Op zijn YouTube-kanaal deelt hij hoe zijn leven als Toco eruitziet, en tot zijn verbazing trekt dit veel bekijks. Zijn video’s halen miljoenen views, wat aangeeft dat er blijkbaar veel mensen zijn met dezelfde droom. Gelukkig leven we in 2023, waar alles mogelijk is en mag, anders zou Toco’s droom wellicht nooit werkelijkheid zijn geworden.

Volgtip! Heb je zin in meer gratis én exclusieve content? Word dan snel lid van onze nieuwe Facebook-groep ‘Gek en Gekker’. Lid worden kun je hier doen. Tot gauw!

Plaats een reactie