Vrouw in shock als blijkt wie er al maanden onder haar vloer woont

Een vrouw uit Californië genaamd Ashly Guardino heeft haar schokkende ervaring gedeeld nadat ze ontdekte dat iemand ‘maandenlang’ onder haar vloer had geleefd. De verontrustende gebeurtenis begon nadat ze vreemde geluiden in haar huis hoorde.

Met de gedachte dat er mogelijk iets op haar dak was, besloot Ashly uit bed te stappen en op onderzoek uit te gaan. Wat ze echter ontdekte, overtrof zelfs haar stoutste verwachtingen. In een video die ze deelde op haar TikTok-kanaal, vertelt Ashly haar verhaal. Toen ze naar buiten keek, merkte ze dat het gras bewoog en zag ze plotseling een arm uit een gat tevoorschijn komen en in het rond tasten.

Via het gat toegang tot het huis

Ashly toont vervolgens een aanzienlijk gat bij haar voordeur dat groot genoeg is voor een persoon om erdoorheen te kruipen. Deze ontdekking was verre van geruststellend en plaatste de situatie in een angstaanjagend perspectief. Het bleek dat de indringer via dit gat toegang had gekregen tot haar huis en hier maandenlang had verbleven zonder dat ze het doorhad. Ashly deelt haar ongeloof en angst over deze angstaanjagende ontdekking.

De video neemt een andere wending wanneer een politieagent zijn hoofd door het gat steekt en later wordt gevolgd door nog twee agenten met getrokken wapens. De persoon onder het huis wordt uiteindelijk gearresteerd en verwijderd. De gedeelde video is wereldwijd meer dan 9 miljoen keer bekeken en heeft sterke gevoelens van schok en verontwaardiging opgeroepen bij kijkers. Velen deelden vergelijkbare angstaanjagende verhalen en toonden empathie voor Ashly’s situatie. Hieronder kun je zelf de video bekijken:

 

@ashlyguardino♬ original sound – Ashlyguardino

Volgtip! Heb je zin in meer gratis én exclusieve content? Word dan snel lid van onze nieuwe Facebook-groep ‘Gek en Gekker’. Lid worden kun je hier doen. Tot gauw!

Plaats een reactie