Vrouw die naam van vriend op hoofd laat zetten, wordt keihard gedumpt

Vorige week werd bijna de hele wereld geconfronteerd met een opmerkelijke video. Influencer Ana beweerde dat ze al 17 dagen een relatie had met ene Kevin en besloot uit ‘liefde’ zijn naam op haar voorhoofd te laten tatoeëren. Ze verklaarde: “Dat doe je als je van iemand houdt.” Veel mensen konden nauwelijks geloven wat ze zagen, aangezien het al behoorlijk twijfelachtig is om iemands naam op je voorhoofd te tatoeëren, laat staan na slechts twee weken samen.

De video kreeg veel kritiek, waarbij velen, inclusief een bekende tatoeëerder, beweerden dat het allemaal nep was. Ana reageerde hierop door vol te houden dat het 100 procent echt was en dat ze er geen spijt van had. Echter, enkele dagen later, nu ze weer vrijgezel is omdat Kevin haar heeft gedumpt, komt ze met de waarheid naar buiten. De tattoo was inderdaad nep. Dit onthult ze nu, nadat de video al 33 miljoen keer is bekeken en ze duizenden euro’s heeft verdiend.

“Ik heb er spijt van”

Toen Ana de video oorspronkelijk online plaatste, zei ze: “Het is echt. Ik kan niet geloven dat ik dit heb gedaan. Ik weet dat het een beetje vreemd is.” Ze bekritiseerde ook degenen die beweerden dat het nep was. Nu ze weer vrijgezel is, doet ze een opmerkelijke onthulling. De tattoo is eigenlijk geen tattoo. Ze laat zien hoe ze Kevin van haar voorhoofd haalt met een washandje.

Nu de waarheid boven water is, verklaart Ana dat ze spijt heeft van haar actie. Ze wil anderen waarschuwen voor het nemen van tattoos, zodat ze later geen spijt krijgen, zoals zijzelf. Hoewel het duidelijk lijkt dat Ana vooral geld heeft verdiend aan haar nepvideo, heeft haar nieuwe video al 22 miljoen views behaald. Helaas is Kevin na slechts 17 dagen uit beeld verdwenen. Misschien is het niet verstandig om advies van Ana op te volgen, vooral niet op het gebied van relaties.

@anastanskovsky I regret my tattoo 😔 #facetattoo #tattoo ♬ original sound – Ana Stanskovsky

Plaats een reactie