OMG

80.000 euro plastische chirurgie om er uit te zien als hun idool en dan gebeurt dit

Maak kennis met de 42-jarige Georgina Clark en haar 24-jarige dochter Kayla Morris. De moeder droomde er al heel lange tijd van om te lijken op haar favoriete model. Een droom die haar dochter nu ook deelt met haar.

Slapen met sugardaddies voor kosten van plastische chirurgie

Kostplaatje daarvoor was echter niet niks. Zo hebben de dames in de afgelopen jaren samen zo’n 80.000 euro aan plastische chirurgie uitgegeven. Denk hierbij aan gigantisch veel botox, borstvergrotingen, lip injecties, kaaklijn operaties, een nieuwe kont en nog heel wat andere dingen.

Je stelt nu natuurlijk de vraag hoe ze in godsnaam aan zoveel geld komen voor hun operaties. Blijkbaar moedigt mama Georgina haar dochter aan om seks te hebben en te strippen voor steenrijke sugardaddies. Met die centjes werd er dan zowel betaald voor de operaties van moeder en dochter.

Dat zou Georgina haar dochter al hebben laten doen sinds ze 18 jaar is. Niet per se illegaal, maar ze kreeg in de Britse media wel gigantische kritiek dat ze dit stimuleerde aan een toenmalige tiener om gewoon maar wat geld binnen te rijven voor chirurgische ingrepen.

Model Katie Price is hun idool

Als het aan ons ligt, moeten Georgina en Kayla misschien wel hun geld terugvragen. Hun idool is model Katie Price, maar wij zien de gelijkenissen nog niet echt.

Wij zijn natuurlijk geen grote fans van Katie dus wat kennen wij ervan? Oordeel alvast zelf. Eerst nog een foto van moeder en dochter en dan een van Katie Price, hun grote idool waar ze zo graag op willen lijken.

 

 

Geef een reactie