Shauna (23), die voor eeuwig vastzit in het lichaam van een 8-jarige, onthult hoe lastig daten is voor haar

Maak kennis met de 23-jarige Shauna Rae. Toen ze amper 6 maanden oud was, werd ze gediagnosticeerd met hersenkanker. Dat is verschrikkelijk, maar de gevolgen achteraf waren nog veel erger. Door haar ziekte stopte haar beenderen namelijk met groeien en ging ze nooit door haar puberteit. Het gevolg is dat Shauna eigenlijk vastzit in het lichaam van een 8-jarig kind. Zo is ze amper 117 cm groot en ziet ze er ook echt als een kind.

Dat brengt natuurlijk heel wat problemen met zich mee buiten het puur fysieke. Zo moet Shauna overal waar ze komt daadwerkelijk bewijzen dat ze wel volwassen is. Denk hierbij aan uitgaan, alcohol drinken, een tattoo laten zetten en nog zoveel andere dingen.

Datingleven

De echte horror voor Shauna is echter een lief zoeken. Zo wil ze ontzettend graag een relatie, maar in realiteit trekt ze naar eigen zeggen vooral ‘enge mannen’ aan, je weet wel. Bovendien is een man vinden die zich aangetrokken voelt tot haar en er ook geen problemen mee heeft om met haar buiten te komen, blijkbaar een hele uitdaging.

Eigen programma

Indien je als man namelijk openbaar kust of knuffelt met Shauna dan zal je ongetwijfeld aangesproken worden door heel wat mensen die denken dat je dit met iemand die daar veel te jong voor is. Laat staan, dat je niet gearresteerd wordt! Shauna heeft sinds vorig jaar haar eigen reality tv-serie in de Verenigde Staten. Hieronder alvast enkele beelden waarin ze vertelt over haar moeilijkheden en haar moeilijke datingleven.

Plaats een reactie