OMG

Ana laat naam van vriend op voorhoofd tatoeëren: “Als je vriendin dit niet doet voor jou, gooi ze dan buiten!”

Een influencer heeft de opmerkelijke beslissing genomen om de naam van haar vriend op haar voorhoofd te laten ’tatoeëren’. Ja, echt waar… Ana Stanskovsky deelde een video waarin ze de naam van Kevin liet aanbrengen op het bovenste deel van haar gezicht. Ze nam plaats in een stoel om het ontwerp te laten tatoeëren, waarbij ze in de clip, gedeeld op haar Instagram-pagina, duidelijk pijn leed en fronste terwijl de naald in haar voorhoofd werd gezet.

Ondanks de vermoedelijk pijnlijke ervaring kon ze haar glimlach niet verbergen toen ze zichzelf in de spiegel bekeek. Het verbaast niet dat mensen die de video zagen hun ogen niet konden geloven. Een kijker schreef: “Hij zal het geweldig vinden! Maar je volgende vriendje zal het zeker haten.” Een ander voegde toe: “Dit is letterlijk het domste dat ik ooit heb gezien!!!” En een derde zei: “Als tatoeëerder… zou ik dit NOOIT bij een ander mens doen.” Velen voorspelden dat ze hier spijt van zou krijgen, zelfs als ze de rest van haar leven bij Kevin zou blijven.

“Gooi je vriendin buiten als ze dit niet wil doen”

Ana reageerde op de kritiek en vertelde iedereen dat het haar zaak is wat ze doet. “Iedereen zei dat ik hier spijt van zou krijgen en elke keer als ik in de spiegel kijk, ben ik gewoon zoals… ik ben verliefd,” verklaarde ze in een nieuwe video.

“Ik hou van de tatoeage en ik hou van mijn vriendje. Als je echt van iemand houdt, moet je dat gewoon laten zien… Je moet het bewijzen,” vervolgde ze. “Dus als je vriendin jouw naam niet op haar gezicht wil laten tatoeëren, moet je een nieuwe vriendin zoeken, want dan denk ik niet dat ze echt van je houdt. Dit is hoe je je liefde toont.” En over de toekomst met Kevin zei ze simpelweg dat dit voor haar de manier is om haar gevoelens te uiten.

Nep?

Sommige mensen beweren dat de video van het tatoeëren nep is en wijzen op het feit dat het tatoeëerpistool er ‘niet legitiem’ uitziet. Ana reageerde hierop door een clip te delen op haar sociale mediapagina’s waarin ze volhoudt dat de tatoeage absoluut echt is en dat deze voldoende is genezen zodat ze geen plastic folie meer nodig heeft.

Geef een reactie