FUN

Blondine bezorgt agent rooie oortjes nadat hij haar in de handboeien wil slaan

Een blonde Amerikaanse vrouw die aan de kant was gezet, bezorgde een jonge politieman rooie oortjes en wangen toen hij haar in de boeien wilde slaan. Ze had immers een ‘kinky’ oneliner in petto voor hem die kon tellen…

De hilarische video, die op TikTok werd gedeeld door @barstoolsports, toont een blonde vrouw die door een politieagent in de boeien wordt geslagen nadat ze voor een niet nader genoemd vergrijp aan de kant is gezet. De agent doet echter een stap achteruit wanneer de vrouw de bewuste oneliner boven tovert.

In de clip, die miljoenen likes heeft gekregen, zegt de grijnzende blondine: “Little do you know, I’m into that s***.” Wat zoveel betekent als: “Je weet natuurlijk niet dat ik hiervan houdt”. De agent werd zichtbaar ongemakkelijk, stapte van haar weg en zei: “Oh ok”. Hij nam blijkbaar zelfs niet meer verder de moeite om de handboeien om te doen.

Verschillende TikTok-gebruikers wilden natuurlijk hun zegje doen over het filmpje. Eén gebruiker zei: “Ze had gewoon kunnen rennen op dat punt. Hij was weg van de wereld!” Een ander grapte: “Hij heeft zoiets van ‘daar heb ik andere handboeien voor’. Andere gebruikers leken echter meer afgeleid te zijn door hoe aantrekkelijk de politieagent was, zoals iemand zei: “Hoe komt het dat niemand het heeft over hoe knap deze agent is?” Hieronder kun je het bewuste (heel korte) filmpje bekijken…

 

@barstoolsports He had to reevaluate pulling them over @ZeroBlogThirty ♬ original sound – Barstool Sports

Geef een reactie