Tattoo-model van 61 gaf al 60.000 dollar uit om ’s werelds eerste ‘geslachtloze draak’ te worden

Een door reptielen geobsedeerd model dat ’s werelds eerste ‘geslachtloze draak’ wil worden, heeft het internet opgeschrikt door haar gespleten tong in actie te laten zien. Tiamat Legion Medusa (61), uit Texas, VS, heeft al meer dan 60.000 dollar uitgegeven aan modificatieoperaties waaronder het verwijderen van haar oren, het splitsen van haar tong, castratie en ontelbare tatoeages.

De liefde van de 61-jarige voormalige bankier voor extreme lichaamsmodificaties begon na een droom in de jaren tachtig over een slangenbeet, die haar naar eigen zeggen in een ‘reptoïde’ veranderde. Taimat deelt regelmatig foto’s en video’s op Instagram – waar ze 24.000 volgers heeft – en in een van haar laatste posts showt ze haar gespleten tong. Ze zette er het volgende onderschrift bij: “Er gaat niets boven een beetje actie van de tong om het publiek te dienen.”

Dagelijkse kwelling

Eén van de fans vroeg zich af: “Ik vroeg me af of het heel erg pijn doet om je tong te snijden? Ik heb jaren geleden een kleine operatie aan de mijne ondergaan en de tong bloedde in ieder geval heel erg.” Waarop Taimat antwoordde: “OMG ja, het deed verschrikkelijk veel pijn en ik zou het niet nog een keer doen. Ik hoop dat jij ondertussen goed genezen bent.”

Taimat onthulde ook waarom ze al die ‘aanpassingen’ laat doen: “Ik verwijder delen van mezelf waarvan ik zelf vind dat ze me beledigen. Niet alleen lichaamsdelen, maar ook delen van brein die niet functioneren zoals ik wil. Die schakel ik uit. Het is ook mijn eigen manier om om te gaan met de spirituele, emotionele, psychologische pijn en kwelling die ik vandaag de dag nog steeds onderga.” Hieronder kan je wat nader kennismaken met de toch wel zeer bijzondere Taimat…

 

Plaats een reactie