Man filmt hoe zijn honden wat hapjes nemen uit een inbreker

Tegenwoordig heb je allerlei systemen waarmee je je woning kan beschermen tegen bijvoorbeeld inbrekers. Reclamespots over alle soorten alarmsystemen worden op onze tv-schermen losgelaten. Maar weet je wat het beste alarmsysteem is…?

Schaf je gewoon een hond of een paar honden aan en klaar is kees. We verzekeren je dat je geen inbrekers over de vloer zal krijgen en als ze dat toch doen, dan hebben ze toch te maken met een klein probleem!

Vraag dat maar aan de inbreker in deze video, die te maken kreeg met de honden van de eigenaar, die alles gezellig op film vastlegde. De inbreker kan zijn avontuur nog navertellen maar zal in de toekomst toch wel een ander huis kiezen, denken we dan. Of een andere ‘job’… Kijk hieronder de virale video:

Check zeker ook eens deze filmpjes die helemaal viraal gingen de afgelopen dagen:

Schokkende vechtpartij in Nijmegen: Polen gaan helemaal los op elkaar!

Ontmoeting tussen pakjesbezorger en woeste hond neemt dramatische wending

Plaats een reactie