Je gelooft nooit wat deze chauffeur deed toen hij de carwash binnenreed

Je kent het wel: je rijdt vol goede moed de carwash binnen, klaar om je auto weer te laten glanzen. Terwijl de carwash zijn werk deed, kon deze bestuurder het niet laten om even met de bedieningen te spelen. En daar ging het mis…

Met één onfortuinlijke druk op het knopje, opende de koffer van zijn auto zich midden in de carwash. Het schuim en water spoten niet alleen over zijn auto, maar ook in de koffer, waardoor alles nat en schuimig werd.

Onbedoelde actie zorgt voor komisch tafereel

De bestuurder kon niets anders doen dan hulpeloos toekijken terwijl zijn kofferinhoud een onbedoeld schuimbad kreeg. De andere klanten in de carwash konden hun lach niet inhouden en keken verbaasd toe naar deze komische situatie. Lesje geleerd? Bekijk hieronder de virale video:

Plaats een reactie