Bokser neemt voormalige pestkop mee de ring in en laat hem alle hoeken zien

Professionele bokser Tayden Beltran a.k.a. ‘The Heat’ of ‘The Butcher’ kreeg de laatste tijd constant berichten van een kerel die hem destijds pestte op school. Die pestkop is nu actief in het ‘Bare Knuckle Fighting Championship’, waar – de naam zegt het zelf – zonder handschoenen gevochten wordt. Na het zien van deze video, raden we hem aan om misschien toch maar een andere hobby te zoeken…

De pestkop daagde Beltran uit tot een gevecht en zei dat hij hem zou vernietigen. Beltran twijfelde geen seconde en accepteerde de uitdaging. “Hij is enkele jaren ouder dan mij en pestte me bijna dagelijks op school” zegt Beltran “Ok, we doen soms domme dingen als we jong zijn, maar nu wist hij nog altijd van geen ophouden.”

Beltran aanvaarde het voorstel van de pestkop dat er zou gevochten worden zonder hoofdbescherming. Maar heel lang duurde het gevecht niet. Beltran had meteen de bovenhand, speelde wat met zijn tegenstander en maakte uiteindelijk de klus en de pestkop af! Hopelijk heeft die laatste nu zijn lesje geleerd. Hieronder de beelden van de ‘kamp’.

Plaats een reactie