Sedrick verwijdert al z’n tattoos. Nu herkent zelfs zijn eigen familie hem niet meer!

Sedrick (29) heeft meer dan 25.000 euro uitgegeven om zijn hele lichaam te bedekken met tatoeages. Sedricks obsessie met inkt begon toen hij 13 was. Hij kreeg zijn eerste tatoeage waar hij aanvankelijk spijt van had. Dit bleek echter slechts het begin te zijn, want nu is het Sedricks doel om de jongste persoon te worden die zijn lichaam volledig bedekt heeft met inkt.

Vandaag gaat Sedrick, die kapper van beroep is, iets doen waarvan hij dacht dat het nooit mogelijk zou zijn… Zijn gezicht zien zonder tatoeages. Sedrick vertelde YouTube-kanaal Truly: “Het is ongeveer 14 jaar geleden dat ik mezelf zonder tatoeages heb gezien en ik kan me niet herinneren hoe dat voelt, ik weet niet hoe ik mezelf ga herkennen.”

Nadat Sedricks tatoeages zijn bedekt, zal hij zijn vriendin en collega’s in zijn kapperszaak verrassen met zijn nieuwe look. Zullen ze hem allemaal herkennen? Of zullen ze hem verwarren met een totale vreemdeling?

Check het in de video hieronder…

Plaats een reactie