Schoonmaakbedrijf toont inhoud van koelkast die 6 maanden dicht bleef en het is pure horror

Het Nederlandse schoonmaakbedrijf ‘Frisse Kater’ doet opkuiswerken in huizen waar niemand anders nog zin in heeft. Voor de meeste ranzige zaken te poetsen in vaak verlaten woningen kan je hen inhuren. Zij besloten om een groot deel van hun avonturen ook te filmen en dit op TikTok te zetten. Hun filmpjes zijn vaak een megasucces. Mensen zijn duidelijk ontzettend nieuwsgierig om te ontdekken wat er zich achter de deuren van de meest vieze huizen afspeelt. Onderstaande video is daar het perfecte bijvoorbeeld van.

De schoonmakers moesten niet enkel een woning poetsen die al 6 maanden leeg was, maar ook de koelkast moest leeggemaakt worden. Een half jaar eerder was dit een volle ijskast met heel wat verse voedingswaren die je hoogstens enkele weken kan bewaren of nog zelfs een heel stuk minder lang. Wat ze vonden, kan je dan ook enkel omschrijven als ‘pure horror’.

 

@frissekater Het is niet vaak dat ik moet overgeven, maar dit kwam toch wel heel erg dichtbij! 🤮 #frissekater #cleaning #cleaningtiktok #biohazard ♬ origineel geluid – Frisse Kater B.V.

Plaats een reactie