FUN

Man onthult wat er gebeurde toen hij tijdens de liefdesdaad een windje liet met een sausje erbij

Ene David Kurtz heeft zijn 85.000 volgers op TikTok sprakeloos achtergelaten nadat hij zijn nogal ongelukkige ervaring tijdens het van bil gaan deelde. En bizar genoeg zijn er een scheet, de ouders van zijn lief én een hond bij betrokken!

Een huidige trend op TikTok is dat gebruikers vragen om de meest gênante dingen te delen die zijn gebeurd tijdens het van bil gaan. En het verhaal van David is er een dat kan tellen! Zijn filmpje is momenteel al meer dan 21 miljoen keer bekeken. Van viraal gaan gesproken. Hij zei: “Op een keer was ik met een meisje bij haar thuis en het was midden in de winter en ze had alle ramen open. Het was ijskoud en mijn penis en ballen leken wel bevroren en onbestaande!”

Onverwachte bezoekers

“Met heel veel moeite lukte het toch om aan iets te beginnen op de zetel in de woonkamer” ging hij verder. “Nadat we klaar waren, liet ik een scheet. Maar ik besefte al snel dat het meer dan alleen een scheet was!” Daar zat David dus, met een hoopje kak onder zich. Terwijl zijn lief naar de badkamer ging om zich wat op te frissen, trok hij snel een deken over hem en begon met het bedenken van een ‘ontsnappingsplan’.

Maar net op dat moment kwamen de ouders én de hond van het meisje veel vroeger thuis dan verwacht. David kon geen kant meer op. Hij zei: “Ik probeerde het deken te pakken en onder mijn kont te schuiven om zo proberen de uitwerpselen eruit te scheppen”. En dat demonstreerde hij in het filmpje door een schepbeweging te maken met zijn hand. Maar dat mislukte…

Verraden door de hond

“Plotseling kwam de hond naar me toe en begon te snuffelen. En begon hij te likken… Mijn dekmantel was verraden!” zei hij. “Iedereen had nu door wat er gebeurd was. Ik ben weggelopen en nooit meer teruggegaan.” Veel volgers van David waren helemaal ondersteboven van zijn waanzinnige verhaal. Er waren er ook wel enkelen die blij waren dat hun eigen belevenissen niks voorstelden bij die van David. Doet iemand van jullie beter!?

Geef een reactie