Meagan gaat dagelijks met haar achterwerk naar de zon liggen om energie te tanken (foto’s)

Graag zouden we jullie even voorstellen aan ene Meagan. Deze dame is toch wel ‘speciaal’. In die zin dat Meagan er nogal bijzonder gewoonten op nahoudt. Los van het feit dat ze graag zonder kleren door het leven huppelt, heeft ze ook aparte opvattingen over een en ander…

Meer verbonden met seksualiteit

De Amerikaanse influencer met 32.000 volgers op Instagram is er namelijk van overtuigd dat je energie kan tanken via je achterwerk. Gewoon dat laatste wat richten naar de zon en hoppa! Ze zegt dat je het gewoon elke ochtend kan doen en dat het in vijf minuten gepiept is.

Meagan post op haar Instagram regelmatig plaatjes waar je ze aan het werkt ziet. Billen naar de hemel gericht en tanken maar! Zelf zegt ze: “30 seconden zonlicht op je kontgat is het equivalent van een volledige dag zonlicht met je kleren aan. Ik krijg meer energie, slaap beter, ben meer verbonden met mijn seksualiteit en mijn creatieve kant. Echt energieker dan klotsende koppen koffie.”

Hieronder kun je wat beter kennismaken met de energieverslindende Meagan…

 

Plaats een reactie