Man toont waarom hij doodsbang is van zijn knettergekke ex-vriendin

De meeste mensen hebben in hun leven wel meerdere relaties en soms eindigen deze niet altijd in schoonheid. Achteraf was het meestal de beste keuze voor beide personen, maar op dat moment zelf gebeurt het toch wel eens dat er echt wel het nodige drama bij de breuk kwam kijken.

De man uit onderstaande video toonde bijvoorbeeld hoe zijn (ex-)vriendin reageerde wanneer hij besloot om een einde te maken aan hun relatie. Het is niet duidelijk of de man ‘iets mispeuterd had’, maar zij ging in ieder geval niet echt licht over de breuk.

We begrijpen meteen waarom hij het beter vond om zonder haar verder te gaan. Als we onderstaande video namelijk mogen geloven dan had deze dame toch kleine psychopathische trekjes.

Plaats een reactie