Bouwvakkers mogen van hun baas geen korte broek dragen, maar bedenken hilarische oplossing

In sommige bedrijven mag je tijdens het werk geen kort broek dragen, ook niet al de temperaturen exotische hoogten bereiken. Maar die werkplaatsen beschikken in veel gevallen dan ook over een airco. Die ‘luxe’ hebben bouwvakkers bijvoorbeeld niet.

Een aantal Engelse mannen die in ‘de bouw’ werken werden vorige zomer geconfronteerd met temperaturen tot 30 graden, maar ze mochten van hun baas geen korte broek dragen. Maar een lange broek, buiten in de volle zon!? De mannen kwamen echter met een originele oplossing voor het problemen, met dank aan de vrouwen op kantoor…

Jurken en rokjes

Het arbeidsreglement had het namelijk over korte broeken, maar niet over jurken en rokjes. De vrouwen op kantoor dragen die bovendien ook, stelden ze. De bouwvakkers doken dus in de kleerkast van hun partners en verschenen op de werf in een wel heel bijzonder plunje. En daarmee halen ze nu dus de wereldpers! Check de hilarische foto hieronder.

Plaats een reactie