Vrouw wilde grootste wangen ter wereld… Schokkend hoe ze er nu uitziet!

Met meer dan 1,4 miljoen volgers op TikTok is de 33-jarige Anastasia Pokreshchuk een sensatie op het internet. De Oekraïense influencer verbaast vriend en vijand met haar uiterlijk. Naar eigen zeggen heeft ze zelfs de grootste wangen ter wereld. Ze zegt dat ze vroeger een grijze muis was en nu tenminste opvalt in de massa.

Op haar 26ste begon Anastasia met het verbreden van haar jukbeenderen. In de loop der jaren heeft ze duizenden euro’s uitgegeven aan talloze cosmetische ingrepen. Naast haar wangen, moesten ook haar lippen en mondhoeken eraan geloven.

Doet soms zelf behandelingen

Daarnaast liet de influencer botox in haar voorhoofd spuiten en heeft ze haar kaak, kin, tanden en borsten onder handen laten nemen. Anastasia’s wangen zijn opgevuld met fillers. De behandelingen voert ze soms – tegen alle medische adviezen in – zelf uit.

Maar Anastasia ligt niet bepaald wakker van de valse commentaren die ze dagelijks ontvangt. “Ik begrijp dat mijn wangen er raar uitzien voor sommige mensen, maar dat vind ik niet erg. Toen ik het resultaat zag van de allereerste injecties in mijn wangen, was ik direct verkocht. Ik ben echt dol op deze look.”

(Bron: nieuwsblad.be)

Plaats een reactie