OMG

Fietser en auto knallen op elkaar op smalle éénrichtingsweg

We nemen jullie even mee naar de UK, naar een weg die ‘Goyt Valley’ verbindt met de ‘Cat and Fiddle’, een van de gevaarlijkste wegen in Engeland. De weg die je hier ziet is éénrichting en de fietser rijdt in de verkeerde richting bergaf tegen hoge snelheid. Daarbij heeft hij blijkbaar al twee verbodsborden genegeerd. En daarvoor betaalde hij een dure prijs! Hij knalde op spectaculaire wijze op een auto die uit de andere richting kwam, waarbij de voorruit van de wagen aan diggelen ging. Als bij wonder kwam de fietser er met enkel maar wat lichte verwondingen van af. Hij werd wel naar het hospitaal gebracht, maar mocht na zes uur weer naar huis.

Check zeker ook eens deze video: Lang kon ze niet genieten van haar verjaardagstaart

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.