FUN

Man probeert nieuwe ’tactiek’ om geen bekeuring te krijgen van politie

Als je aan de kant wordt gezet door de politie dan weet je dat er in 9 van de 10 gevallen wel een bekeuring in de lucht hangt. Als je pech hebt, kan het zelfs erger zijn en moet je jouw rijbewijs inleveren. De man uit onderstaande video kreeg hier ook mee te maken. Hij besloot om dan maar een nieuwe tactiek te proberen om de heren van de politie te overtuigen om voor één keer eens een oogje dicht te knijpen. Hij stapte doodleuk uit en ging dan op zijn knieën smeken voor de mannen. We betwijfelen of het gewerkt heeft, maar het levert best wel een leuke video op. Probeer het volgende keer misschien eens zelf en laat ons gerust weten of het werkt!

Check zeker ook eens dit filmpje: Man beleeft gigantische rotdag tijdens schoonmaken van chemisch toilet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *