OMG

Vrachtwagenchauffeur gaat over de kop nadat hij iets wil pakken dat achter hem ligt

>Voor zover we deze beelden mogen geloven, zien we hier een vrachtwagenchauffeur die op een recht stuk weg rijdt. Je zou dus niet meteen verwachten dat hij hier om welke reden dan ook in de problemen zou komen. Maar neem nooit iets aan voor zekerheid. Tijdens de rit wil de chauffeur iets nemen dat ergens naast hem ligt, precies iets te eten, en vanaf dan escaleert het heel snel. Hij heeft z’n truck niet meer onder controle, gaat de baan af en helemaal overkop. We zien zowel beelden van in de cabine als op de weg gericht. Hopelijk is het met hem allemaal een beetje goed afgelopen!

Check zeker ook eens dit filmpje: Weekendje weg onder mannen op een bootje liep een beetje uit de hand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *